ΛΑΡΝΑΚΑ: Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα – Ήταν σταθμευμένα έξω από το αεροδρόμιο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παρανάλωμα του πυρός τρία οχήματα – Ήταν σταθμευμένα έξω από το αεροδρόμιο

Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και δύο άλλα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, από φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 28/12 σε χώρο στάθμευσης εταιρείας, που βρίσκεται πίσω από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής, «γύρω στις 17.30 το απόγευμα λήφθηκε τηλεφώνημα στον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας για φωτιά σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων εταιρείας, που βρίσκεται πίσω από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Στη σκηνή μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα τα μέλη των οποίων κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά».

Πρόσθεσε ότι από τη πυρκαγιά τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ άλλα δύο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, και άρχισαν έρευνες από τις οποίες διαφάνηκε ότι κατά την ώρα της πυρκαγιάς στο χώρο υπήρχε  φύλακας.

Τα αυτοκίνητα βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης εταιρείας και αφέθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους κατά τη διάρκεια της απουσίας τους από την Κύπρο.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν αύριο κατά τη διάρκεια έρευνας που θα διενεργηθεί από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE