ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση Παπασταύρου που δείχνει ότι έπαθε κι έμαθε μετά το… «φιάσκο» με Γκόμεθ!

Η κίνηση Παπασταύρου που δείχνει ότι έπαθε κι έμαθε μετά το… «φιάσκο» με Γκόμεθ!

Ο Νεόφυτος Λάρκου είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ομόνοια για να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και το deal είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύ κοντά στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του στην Ομόνοια ο Νεόφυτος Λάρκου!

Ακόμα κι αν όμως κάτι «στραβώσει» και οι δύο πλευρές τελικά δεν συνεργαστούν, και μόνο η κίνηση για επιστροφή του Κύπριου τεχνικού στο «τριφύλλι», αυτή τη φορά στο ΚΟΜΒΙΚΟ πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, λέει πολλά.

Δείχνει με απλά λόγια, ότι ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας, Σταύρος Παπασταύρου, έπαθε και… έμαθε (από τα λάθη του) και προτιμά μία πιο σίγουρη επιλογή με έναν άνθρωπο γνώστη της Κυπριακής πραγματικότητας, αλλά και της Ομόνοιας, παρά «πειράματα» τύπου… Άνχελ Γκόμεθ.

Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι επί των ημερών του Νεόφυτου Λάρκου στον πάγκο της Ομόνοιας, η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να μην κατέκτησε πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον το διεκδίκησε με αξιώσεις και το πιο σημαντικό απ΄ όλα, κατέκτησε δύο συνεχόμενα κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ και η Ομόνοια δεν ήταν… «του κλώτσου και του μπάτσου», αλλά ένα ΔΥΝΑΤΟ σύνολο που δεν είχε και πολλά να ζηλέψει από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του τόπου.

Επίσης, ο Κύπριος τεχνικός πέτυχε διάνα σε αρκετές μεταγραφές (υπήρξαν φυσικά και «αστοχίες»), αφού έφερε μεταξύ άλλων τους Ασίς, Σάλατιτς, Σοάρες και Αντράντε και αν μη τι άλλο, έδειξε πως… έχει «μάτι» και δεν ψωνίζει «γουρούνι στο σακί».

Να σημειώσουμε ότι ο Νεόφυτος Λάρκου ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στην Εθνική Νέων της Κύπρου, όπου έδειξε αξιόλογο έργο.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top