ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα

Σε συναγερμό τέθηκαν στις πέντε το πρωί του Σαββάτου 29/12, πυροσβεστική υπηρεσία και αστυνομία όταν δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες ενώ βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το  σπίτι της 39 ετών ιδιοκτήτριας τους  από τη Βουλγαρία, στον Άγιο Ιωάννη.


Αρχικά, η φωτιά τέθηκε σε ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, σε κλάσματα δευτερολέπτων  όμως η πυρκαγιά  επεκτάθηκε και στο δεύτερο.  Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου. 

Από τη φωτιά το ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, το δε δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις.  Όπως διαφάνηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE