ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτρεχαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική- Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα

Σε συναγερμό τέθηκαν στις πέντε το πρωί του Σαββάτου 29/12, πυροσβεστική υπηρεσία και αστυνομία όταν δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες ενώ βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το  σπίτι της 39 ετών ιδιοκτήτριας τους  από τη Βουλγαρία, στον Άγιο Ιωάννη.


Αρχικά, η φωτιά τέθηκε σε ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, σε κλάσματα δευτερολέπτων  όμως η πυρκαγιά  επεκτάθηκε και στο δεύτερο.  Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν επί τόπου. 

Από τη φωτιά το ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, το δε δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Μέλη της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις.  Όπως διαφάνηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE