ΕΚΡΗΞΗ-ΖΥΓΙ: Πήρε κλίση το φορτηγό πλοίο- Μεταφέρει υγραέριο- Σε εξέλιξη επιχείρηση

ΕΚΡΗΞΗ-ΖΥΓΙ: Πήρε κλίση το φορτηγό πλοίο- Μεταφέρει υγραέριο- Σε εξέλιξη επιχείρηση

Εκρηξη φαίνεται να σημειώθηκε γύρω στις 09.30 το πρωί του Σαββάτου 29/12 σε φορτηγό πλοίο που μεταφέρει υγραέριο και βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή Ζυγίου, κοντά στη Κοινότητα Μαρώνι της επαρχίας Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Λιμενικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό πλοίο πήρε κλίση και θα καταβληθούν προσπάθειες ρυμούλκησής του στο αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου.

Επιπρόσθετα φένεται μέλη του πληρώματος να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Φωτογραφίες απο Reaction Cyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE