ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συλλήψεις τριών προσώπων για υποθέσεις κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συλλήψεις τριών προσώπων για υποθέσεις κλοπών

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα την Παρασκευή 28/12 και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπών.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία πρόσωπα ηλικίας 45, 34 και 29 ετών, συνελήφθησαν για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στις 28/12/2018 σε υποστατικό στη Λευκωσία, ενώ η 45χρονη φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμα μία υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 11/10-9/11/18 στο ίδιο υποστατικό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE