ΓΓ ΟΗΕ: «To 2019 να αντιμετωπίσουμε τις απειλές, να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

ΓΓ ΟΗΕ: «To 2019 να αντιμετωπίσουμε τις απειλές, να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Την ανάγκη αντιμετώπισης των παγκόσμιων προκλήσεων, με έμφαση την κλιματική αλλαγή, τις ανισότητες, τις συγκρούσεις και το μεταναστευτικό, προτάσσει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Διαβεβαιώνει πως το 2019 τα Ηνωμένα Εθνη θα συνεχίσουν να ενώνουν τους ανθρώπους, να οικοδομούν γέφυρες και να δημιουργούν χώρο για λύσεις, υπογραμμίζοντας πως "όταν η διεθνής συνεργασία λειτουργεί, ο κόσμος μας κερδίζει". Επίσης, επισημαίνει πως "καθώς ξεκινάμε τη νέα χρονιά ας αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε τις απειλές, να υπερασπιστούμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE