Νεότερη ενημέρωση: Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι στο Τρόοδος

Νεότερη ενημέρωση: Ανοικτοί αλλά ολισθηροί οι δρόμοι στο Τρόοδος

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιοχή Τροόδους - Ώρα ενημέρωσης 18:10

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί. Στην κορυφή του Τροόδους επικρατεί ομίχλη.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ λόγω χαμηλής θερμοκρασίας σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου παρατηρείται παγετός καθιστώντας την οδήγηση επικίνδυνη.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας και την Ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.