Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού οδηγήθηκαν το Σάββατο (29/12) έξι άτομα στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας.

Μεταξύ των ωρών οκτώ και δέκα χθες βράδυ, μέλη της αστυνομίας Λεμεσού έκανα έφοδο σε σπίτι στο κέντρο της πόλης όπου εντόπισαν έξι πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ. Οι έξι οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από το σπίτι κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, φίσιες και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE