Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού οδηγήθηκαν το Σάββατο (29/12) έξι άτομα στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας.

Μεταξύ των ωρών οκτώ και δέκα χθες βράδυ, μέλη της αστυνομίας Λεμεσού έκανα έφοδο σε σπίτι στο κέντρο της πόλης όπου εντόπισαν έξι πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ. Οι έξι οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από το σπίτι κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, φίσιες και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE