Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού οδηγήθηκαν το Σάββατο (29/12) έξι άτομα στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας.

Μεταξύ των ωρών οκτώ και δέκα χθες βράδυ, μέλη της αστυνομίας Λεμεσού έκανα έφοδο σε σπίτι στο κέντρο της πόλης όπου εντόπισαν έξι πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ. Οι έξι οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από το σπίτι κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, φίσιες και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE