Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού οδηγήθηκαν το Σάββατο (29/12) έξι άτομα στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας.

Μεταξύ των ωρών οκτώ και δέκα χθες βράδυ, μέλη της αστυνομίας Λεμεσού έκανα έφοδο σε σπίτι στο κέντρο της πόλης όπου εντόπισαν έξι πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ. Οι έξι οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από το σπίτι κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, φίσιες και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE