Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Λεμεσό - Τους έκοψαν στο ποκεριζέ

Στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού οδηγήθηκαν το Σάββατο (29/12) έξι άτομα στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας.

Μεταξύ των ωρών οκτώ και δέκα χθες βράδυ, μέλη της αστυνομίας Λεμεσού έκανα έφοδο σε σπίτι στο κέντρο της πόλης όπου εντόπισαν έξι πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ. Οι έξι οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από το σπίτι κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, φίσιες και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE