Στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρονται οι 37 άτυποι μετανάστες

Στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρονται οι 37 άτυποι μετανάστες

Στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρονται οι 37 άτυποι μετανάστες που εντοπίστηκαν πεζοί αφού πέρασαν από τον Λιμνίτη στο Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το νέο κύμα άτυπων μεταναστών αφίχθηκε στην κατεχόμενη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας με πλοιάριο, που ωστόσο διέφυγε.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις ανάμεσα στα 37 άτομα, (35 ενήλικες και 2 ανήλικοι) δεν φαίνεται να υπάρχει οποιοσδήποτε διακινητής ανάμεσα τους.

Οι 37 άτυποι μετανάστες ανέφεραν στις ανακριτικές αρχές μετά την μεταφορά τους στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι κατάγονται από την Συρία και ξεκίνησαν με πλοιάριο από την Μερσίνα της Τουρκίας .

Στους 37 μετανάστες παρασχέθηκαν όλες οι εξυπηρετήσεις από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Κράτους και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ έπληξε ξανά τον Λίβανο – Τα SMS μπαίνουν στη μάχη της έγκαιρης προειδοποίησης των Κυπρίων

LIVE: Το Ισραήλ έπληξε ξανά τον Λίβανο – Τα SMS μπαίνουν στη μάχη της έγκαιρης προειδοποίησης των Κυπρίων

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE