ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης- Διασωληνωμένη στην εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης- Διασωληνωμένη στην εντατική

Επιχείρηση διάσωσης 66χρονης Ελληνοκύπριας που έπεσε σε γκρεμό, στήθηκε την Κυριακή 30/12 στην περιοχή Μόρφου(κοντά στην Ιερά Μονή Κύκκου).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία για γυναίκα ηλικίας 66 ετών, η οποία έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων, στην τοποθεσία «Γκρεμός της Πελλής» στο δρόμο Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας της 66χρονης, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη, ενώ κρατήθηκε για νοσηλεία διασωληνωμένη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE