ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης- Διασωληνωμένη στην εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης- Διασωληνωμένη στην εντατική

Επιχείρηση διάσωσης 66χρονης Ελληνοκύπριας που έπεσε σε γκρεμό, στήθηκε την Κυριακή 30/12 στην περιοχή Μόρφου(κοντά στην Ιερά Μονή Κύκκου).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία για γυναίκα ηλικίας 66 ετών, η οποία έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων, στην τοποθεσία «Γκρεμός της Πελλής» στο δρόμο Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας της 66χρονης, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη, ενώ κρατήθηκε για νοσηλεία διασωληνωμένη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.