ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης- Διασωληνωμένη στην εντατική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρίσιμη η κατάσταση της 66χρονης- Διασωληνωμένη στην εντατική

Επιχείρηση διάσωσης 66χρονης Ελληνοκύπριας που έπεσε σε γκρεμό, στήθηκε την Κυριακή 30/12 στην περιοχή Μόρφου(κοντά στην Ιερά Μονή Κύκκου).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία για γυναίκα ηλικίας 66 ετών, η οποία έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων, στην τοποθεσία «Γκρεμός της Πελλής» στο δρόμο Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας της 66χρονης, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη, ενώ κρατήθηκε για νοσηλεία διασωληνωμένη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.