Ο συνασπισμός της Πρωθυπουργού Χασίνα κέρδισε τις Βουλευτικές εκλογές στο Μπαγκλαντές

Ο συνασπισμός της Πρωθυπουργού Χασίνα κέρδισε τις Βουλευτικές εκλογές στο Μπαγκλαντές

Ο συνασπισμός της Πρωθυπουργού Σέιχ Χασίνα κέρδισε τις Bουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στο Μπανγκλαντές, μετέδωσε η τηλεόραση.


Αυτή η συμμαχία κομμάτων απέσπασε περισσότερες από τις 151 έδρες που απαιτούνται για να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με το Channel 24, που συγκεντρώνει τα αποτελέσματα του συνόλου της χώρας.

Η αντιπολίτευση απορρίπτει το αποτέλεσμα καταγγέλλοντας νοθεία. "Απορρίπτουμε τα αποτελέσματα και ζητούμε νέες εκλογές υπό μια ουδέτερη κυβέρνηση", δήλωσε ο Καμάλ Χοσάιν, ένας 80χρονος διεθνής νομικός που ηγείται της συμμαχίας της αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE