Η εξομολόγηση της Αριστοτέλους για τον κλινικό υπνοθεραπευτή της

Η εξομολόγηση της Αριστοτέλους για τον κλινικό υπνοθεραπευτή της

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους τα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτεται κλινικό υπνοθεραπευτή, ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει τα προβήματά της.

Στο τεύχος του TvΜανία (29/12-4/1) εμπερικλείονται εξομολογήσεις 14 αγαπημένων ηθοποιών και παρουσιαστών κατά τη διάρκεια του 2018.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία αποκάλυψε ότι μια φορά την εβδομάδα επισκέπτεται κλινικό υπνοθεραπευτή. Οι συνεδρίες την βοήθησαν να καταλάβει τον εαυτό της και τους γύρω της. 

Όπως δήλωσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια πηγαίνω σε κλινικό υπνοθεραπευτή. Μια φορά τη βδομάδα. Αυτό με βοήθησε, όχι μόνο να καταλάβω τον εαυτό μου, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μου. Κάνω μια δουλειά, η οποία είναι πολύ δύσκολη, στην οποία απορροφώ πολλά από τους άλλους.  Πολλές νύχτες έχει τύχει να μην κοθιμηθώ για κάτι. .. Γιατί ζω μαζί με τον άλλο τη λύπη του ή τη χαρά του- τα κάνω «δικά» μου. Αυτό έχω μάθει πια να το διαχειρίζομαι. Για να μην είμαι συνέχεια στα πατώματα».     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE