ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η 16χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η 16χρονη

Η16χρονη, η οποία έλειπε από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 28 Δεκεμβρίου 2018, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/12) και είναι καλά στην υγεία της.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία εξέδωσε πρώτα ανακοίνωση στις 29 Δεκεμβρίου, 2018, η οποία αφορούσε ελλείπον πρόσωπο, ηλικίας 16 χρόνων.

Στην συνέχεια, την Δευτέρα (31/12) εξακολουθούσε να την αναζητεί.

Η 16χρονη, απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από η ώρα 9 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE