ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 35 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 1/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 35χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 1/1, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Εναντίον του διερευνώνται δύο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής και δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, ενώ ανακρινόμενος ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε άλλες τρεις υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης υποστατικών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE