ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 35 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 1/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 35χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 1/1, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Εναντίον του διερευνώνται δύο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής και δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, ενώ ανακρινόμενος ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε άλλες τρεις υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης υποστατικών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE