ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο «κατά συρροή» διαρρήκτης

Πρόσωπο ηλικίας 35 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με επτά διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 1/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Υπενθυμίζουμε πως ο 35χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 1/1, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Εναντίον του διερευνώνται δύο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής και δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, ενώ ανακρινόμενος ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε άλλες τρεις υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης υποστατικών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE