Οργιάζουν οι φήμες… Το ΦΑΒΟΡΙ για την απόκτηση Ράμσεϊ

Οργιάζουν οι φήμες… Το ΦΑΒΟΡΙ για την απόκτηση Ράμσεϊ

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Άρσεναλ, η Γιουβέντους φαντάζει ως πιο πιθανός προορισμός για τον Άαρον Ράμσεϊ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Ράμσεϊ με την Άρσεναλ κι ο 28χρονος ύστερα από 11 χρόνια στο Λονδίνο αναμένεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Η «Mirror», υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας μπορούν να τον κάνουν δικό τους δίνοντάς του 12.000.000 ευρώ με την υπογραφή του συμβολαίου, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με 140.000 λίρες / εβδομάδα.

Παρί και Μπάγερν ωστόσο τον θέλουν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αλλά η «Γιούβε» φαντάζει ως φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.