ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει και μάλιστα ΠΟΛΥ το κύπελλο! – Πανέτοιμη για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «8»

Θέλει και μάλιστα ΠΟΛΥ το κύπελλο! – Πανέτοιμη για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους «8»

Πανέτοιμη για το πρώτο παιχνίδι του 2019 είναι η Ανόρθωση, η οποία θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί κόντρα στην ΕΝΠ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (02/01, 15:30), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου.

Ναι μεν ο βασικός στόχος της «Μεγάλης Κυρίας» είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, όμως ο ΜΕΓΑΛΟΣ της στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στους τίτλους μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, αφού η τελευταία φορά που πανηγύρισαν τρόπαιο οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου, ήταν το 2008 (σσ.  κατάκτηση του πρωταθλήματος).

Γι΄ αυτό και η Ανόρθωση θέλει φέτος να φτάσει μέχρι το… τέρμα της διοργάνωσης, όμως αρχικά, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της φιλόδοξης και επικίνδυνης ΕΝΠ για να προκριθεί στους «8».

Μία νίκη με μηδέν παθητικό, θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα του Στρέπελ ή έστω μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ, για να πάει με άλλο αέρα στη ρεβάνς του «Τάσος Μάρκου», έχοντας το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να «κατεβάσει» ενδεκάδα… πρωταθλήματος, αφού δύσκολα θα ρισκάρει να κάνει αλλαγές στο πλαίσιο του ροτέισιον, ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλκή (05/01, 18:00).

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάργκιτς ή ο Παπαδόπουλος, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Στρούνα, στο αριστερό ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βίκτορ, Κοφί και Ράγιος, με τον τελευταίο σε ρόλο επιτελικού μέσου, στα δυο «φτερά» της επίθεσης θα είναι οι Μικελτάντζε και Ντούρις και στην κορυφή ο Κατσιαράβα, με τον Μπεσάτ να… «κτυπά» επίσης την «πόρτα» της αρχικής ενδεκάδας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top