Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Δρόμος στη Λυθράγκωμη, που ενώνει τον Βαθύλακα με τα άλλα χωριά της περιοχής μοιράστηκε στα δύο, αφού το έδαφος υποχώρησε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.  

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο δρόμος δεν χρησιμοποιείται και η γέφυρα υποχώρησε εντελώς εξαιτίας των υπερβολικών βροχοπτώσεων στο δρόμο Τρικώμου – Καρπασίας.  

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύσαν τα τ/κ μέσα, είναι αδύνατη η διέλευση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ο «υπουργός συγκοινωνιών» Τολγκά Ατακάν, σε δηλώσεις του ανέφερε «όταν εμείς μπαζώναμε τα ρέματα, τώρα αυτή είναι η απάντηση της φύσης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE