Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Δρόμος στη Λυθράγκωμη, που ενώνει τον Βαθύλακα με τα άλλα χωριά της περιοχής μοιράστηκε στα δύο, αφού το έδαφος υποχώρησε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.  

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο δρόμος δεν χρησιμοποιείται και η γέφυρα υποχώρησε εντελώς εξαιτίας των υπερβολικών βροχοπτώσεων στο δρόμο Τρικώμου – Καρπασίας.  

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύσαν τα τ/κ μέσα, είναι αδύνατη η διέλευση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ο «υπουργός συγκοινωνιών» Τολγκά Ατακάν, σε δηλώσεις του ανέφερε «όταν εμείς μπαζώναμε τα ρέματα, τώρα αυτή είναι η απάντηση της φύσης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE