Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Μοιράστηκε δρόμος στα δύο λόγω κακοκαιρίας στα κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

Δρόμος στη Λυθράγκωμη, που ενώνει τον Βαθύλακα με τα άλλα χωριά της περιοχής μοιράστηκε στα δύο, αφού το έδαφος υποχώρησε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.  

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο δρόμος δεν χρησιμοποιείται και η γέφυρα υποχώρησε εντελώς εξαιτίας των υπερβολικών βροχοπτώσεων στο δρόμο Τρικώμου – Καρπασίας.  

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύσαν τα τ/κ μέσα, είναι αδύνατη η διέλευση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ο «υπουργός συγκοινωνιών» Τολγκά Ατακάν, σε δηλώσεις του ανέφερε «όταν εμείς μπαζώναμε τα ρέματα, τώρα αυτή είναι η απάντηση της φύσης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE