Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας
Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Εξήγησε ότι «τα σχέδια του Πολυχώρου περιλαμβάνουν τη δημιουργία ανοικτού και κλειστού χώρου ενεργητικής απασχόλησης, υγιούς ψυχαγωγίας και εκγύμνασης, το οποίο θα παρέχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των αναγκών ομάδων διαφορετικών εθνικοτήτων και χαμηλής εισοδηματικής τάξης. Επίσης θα δημιουργηθεί Πολυπολιτισμικό Κέντρο που θα στεγάζει τις δράσεις επιμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου και πολιτιστικές εκδηλώσεις».
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, η δαπάνη ανέρχεται στα €3.399.000 επιπλέον ΦΠΑ, ενώ η ολική δαπάνη του έργου υπολογίζεται να ανέλθει στα €4.200.000. Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




