ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρένο με Σόλσκιερ η Γιουνάιτεντ / ΜΑΤΣΑΡΑ το Μπόρνμουθ – Γουότφορντ

Τρένο με Σόλσκιερ η Γιουνάιτεντ / ΜΑΤΣΑΡΑ το Μπόρνμουθ – Γουότφορντ

Έχει πάρει φόρα. Με τους Λουκάκου-Ράσφορντ να «καθαρίζουν» τη Νιούκαστλ (0-2), η Μάν. Γιουνάιτεντ έκανε το «4X4» με τον Σόλσκιερ και ο Νορβηγός ρεκόρ, ενώ η Τσέλσι «κόλλησε» κόντρα στη Σαουθάμπτον. 

Σε ακόμη μια νίκη οδήγησε τη Γιουνάιτεντ ο Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ, με την ομάδα του Μάντσεστερ να επικρατεί 2-0 της Νιουκάστλ εκτός έδρας και ο Νορβηγός τεχνικός έκανε το «4X4» στο ξεκίνημά του στον πάγκο της και έγινε ο δεύτερος που το καταφέρνει μετά τον Ματ Μπάσμπι το 1946.

Έτσι, παρέμειναν σε επαφή με την ευρωπαϊκή ζώνη, από την οποία είχαν αρχίσει να απομακρύνονται επικίνδυνα στα τελευταία παιχνίδια με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική τους ηγεσία. Αντιθέτως, η Τσέλσι εμφανίστηκε ανούσια κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ήρθε 0-0. 

Μπορεί οι «κόκκινοι διαβόλοι» να μην παρουσιάστηκαν τόσο εντυπωσιακοί όσο στα τρία ματς που προηγήθηκαν υπό τις οδηγίες του 45χρονου κόουτς, αλλά πέτυχαν τον στόχο τους και πέρασαν από δύσκολη έδρα. Ο Λουκάκου στο 64’ πήρε το… ριμπάουντ μετά την ασταθή επέμβαση του Ντουβράνκα στην εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ και άνοιξε το σκορ από κοντά.

Ο Άγγλος φορ από κοντά, έπειτα από τη συνεργασία του Λουκάκου με τον Σάντσες, τελείωσε την υπόθεση νίκη με ψύχραιμο πλασέ και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε. Παρά το γεγονός ότι ο Πογκμπά είχε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος, όταν και… προσπέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά (από κάπως πλάγια θέση) δεν βρήκε εστία. 

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκίνησε στις 22:00, Μπόρνμουθ – Γουότφορντ έμειναν στο 3-3 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος, πράγμα σπάνιο που δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα.

Στο 14′ και στο 27′ ο Ντίνι με δύο προσωπικά του γκολ έβαλε μπροστά την Γουότφορντ ενώ στο 34′ ο Νάθαν μείωσε. Το 2-2 ήρθε τρία λεπτά αργότερα (37′) με δράστη αυτή την φορά τον Γουίλσον. Ο Κεν στο 38′ έκανε το 2-3 ενώ το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Φράσερ στο 40′.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top