ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σημάδια φαίνονται Άντερ…

Τα σημάδια φαίνονται Άντερ…

Η ΑΕΚ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 3 Δεκεμβρίου 2018 και την ήττα από την ΕΝΠ με 2-1.

Έκτοτε οι Λαρνακείς έχασαν από Πάφο εκτός, ισοπαλία με Απόλλωνα και πάλι εκτός, ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα εκτός ενώ έχασε και πάλι στην «Αρένα» αυτή την φορά από την Πάφο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Τραγικός απολογισμός για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν να είναι αργά. Το σημαντικό στο ποδόσφαιρο (αλλά και στη ζωή) είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να μην τα κάνεις ξανά. Ο τίτλος του δημοσιεύματος αναφέρεται μόνο στον Άντερ Μουρίγιο, τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, καθώς είναι ο μοναδικός που με τις κινήσεις του τον Ιανουάριο μπορεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση.

Η ΑΕΚ ούτε σήμερα (2/1) κόντρα στην Πάφο γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας και πλέον έχασε και άλλο πολύτιμο έδαφος.

Ο Μουρίγιο πρέπει να βρει τις λύσεις, να φέρει στην ομάδα παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και πρέπει οι κιτρινοπράσινοι να ανεβάσουν άμεσα απόδοση και να γυρίσουν στις νίκες.

Επίσης στην ΑΕΚ υπάρχει αξιόλογο έμψυχο υλικό και παίζει ρόλο και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα αρκετών παικτών. Οφείλουν να βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν την παλιά εικόνα που έβγαζε η ομάδα, αρχές των προκριματικών. Δεν υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης σε ομάδες που θέλουν να κόψουν πρώτες το νήμα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top