ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος ελλείπει από την οικία του - Τον αναζητά η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 24χρονος ελλείπει από την οικία του - Τον αναζητά η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε την Πέμπτη (3/1) στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το βράδυ (21:00) της Τετάρτης (2/1), από την οικία του στη Λάρνακα, ο Ραφαήλ Θεοφάνης Χρίστου, 24 ετών.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως εύσωμος, ύψους 1.80μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και μούσι, ενώ κατά τον χρόνο αναχώρησής του, φορούσε αθλητική ενδυμασία σκούρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας [αριθμός τηλεφώνου 24804060] ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.