LIFESTYLE

Έγκυος η Κύπρια εστεμμένη – Στην 22η βδομάδα μόλις άρχισε να φαίνεται η κοιλιά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγκυος η Κύπρια εστεμμένη – Στην 22η βδομάδα μόλις άρχισε να φαίνεται η κοιλιά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι 5 μηνών και μέσω μιας ανάρτησής της το έκανε γνωστό, αποκαλύπτοντας στους followers της ότι δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού της.

Μπορεί να μη γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης, αλλά διανύουν την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους.

Η Κρίστη Αγαπίου βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε η ίδια γνωστή με μια φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει γαλάζια και ροζ cupcakes και αναγράφουν στο καρτελάκι τους «it’s a girl! it’s a boy!».

Στην ανάρτησή της σχολίασε: «Έχουν περάσει έξι χρόνια αληθινής ευτυχίας και όπως όλα τα ζευγάρια, είχαμε και εμείς τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Δεν θα πάμε σε μία ακόμα εξτρίμ περιπέτεια αυτό το χρόνο στην άλλη άκρη του κόσμου. Αυτή τη φορά, η νέα μας περιπέτεια είναι να γίνουμε γονείς, στο πιο πολύτιμο θαύμα. Επειδή η κοιλιά μου άρχισε να μεγαλώνει και να φαίνεται, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι 5 μηνών έγκυος».

Όπως θα δείτε και στις πρόσφατες φωτογραφίες της Κρίστης Αγαπίου από τις γιορτές των Χριστουγέννων μόλις άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα της, αν και βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top