ΦΑΒΟΡΙ ο Αντρέας… Πότε ΦΕΥΓΕΙ ο «σημαιοφόρος» της ΚΑΡΤΑΣ…

ΦΑΒΟΡΙ ο Αντρέας… Πότε ΦΕΥΓΕΙ ο «σημαιοφόρος» της ΚΑΡΤΑΣ…

Πριν δυόμισι μήνες η στήλη, είχε ασχοληθεί με τα σενάρια διαδοχής του Κλεάνθη Γεωργιάδη στην προεδρία του ΚΟΑ (ΕΔΩ). 

Τότε είχαμε κάνει αναφορά σε δυο ονόματα, που ακούγονταν στους διαδρόμους των γραφείων του Κυβερνώντος κόμματος, ότι είναι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον «σημαιοφόρο» της κάρτας οπαδού. 

Ο πιο δημοφιλής εκ των δυο, ο πρώην βουλευτής και προπονητής Αντρέας Μιχαηλίδης, μαθαίνουμε ότι συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες να αναλάβει την προεδρία του ΚΟΑ.

Σε δυο εβδομάδες θα ξέρουμε, αφού στις 17 του Γενάρη, λήγει η θητεία των Δ.Σ. των Ημικρατικών Οργανισμών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE