Tο τέλος της συνεργασίας της ταλαντούχας Κύπριας με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 – «Κάποια πράγματα δεν έγιναν καθαρά...» - VIDEO

Tο τέλος της συνεργασίας της ταλαντούχας Κύπριας με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 – «Κάποια πράγματα δεν έγιναν καθαρά...» - VIDEO

«Κάποια πράγματα δεν έγιναν καθαρά...» δήλωσε on air η Κύπρια ηθοποιός μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 Κύπρου. 

Η Αντωνία Χαραλάμπους βρέθηκε στην καυτή καρέκλα της εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευριπίδου «Όλα Καλά».

Ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας της με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Όπως ανέφερε η Αντωνία Χαραλάμπους, ο συγκεκριμένος σταθμος υπόκειται σε κάποιες αλλαγές. Η ίδια θεωρεί πως ξεχειλώνει για έναν ηθοποιό η συμμετοχή του στο ραδιόφωνο πέραν του ενός χρόνου. 

Έτσι συμφώνησαν σε μια αποδέσμευση, αφού δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει βάσει συμβολαίου. 

Ωστόσο σε σχετικό ερώτημα της Χριστιάνας Αντωνίου αν αισθάνεται πικραμένη απάντησε: 'Πικραμένη δεν φεύγω. Ότι κάποια πράγματα έχουν γίνει κάπως... όχι καθαρά... Έχω τούτη την αίσθηση και μπορώ να το πω, αλλά φαντάζομαι ο καθένας έχει τους λόγους του'.

Η φωτογράφιση της Αντωνίας Χαραλάμπους για την ραδιοφωνική της εκπομπή στον ΑΝΤ1 Κύπρου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE