Για το δεξί ποδαρικό στο νέο χρόνο η Ομόνοια

Για το δεξί ποδαρικό στο νέο χρόνο η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Επαναρχίζει αυτό το Σάββατο το πρωτάθλημα παίδων U15 με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης, κατά την οποία η ομάδα μας δίνει εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άσσιας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς έναντι 38 του ΘΟΪ.

Ζητούμενο για την ομάδα του Γιώργου Ιωάννου είναι να κλείσει με νίκη την πρώτη φάση και να πάει με καλή ψυχολογία στη μάχη που θα δώσει για το πρωτάθλημα στη Β’ φάση της διοργάνωσης.

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στον Εθνικό Άσσιας θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου Σταδίου στις 12:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.