Ο Τσουρούλλης πήρε σκούπα και η Γιολίτη φτυάρι και καθαρίζουν τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Τσουρούλλης πήρε σκούπα και η Γιολίτη φτυάρι και καθαρίζουν τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το λαμπερό ζεύγος βρίσκεται σε θέρετρο στο χιονισμένο Μέτσοβο και όπως φαίνεται χρειάστηκε να πιάσουν σκούπα και φτυάρι. 

Η Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μετά την Αθήνα βρέθηκαν με την Μαίρη Τορναρίτη και τον σύζυγό της στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα σε θέρετρο στο χιονισμένο Μέτσοβο.

Απόλαυσαν το πρωινό τους στους -9 βαθμούς κελσίου, τα spa τους, αλλά ήρθε η στιγμή που χρειάστηκε να πιάσουν σκούπα και φτυάρι για να καθαρίσουν το αυτοκίνητο και το δρόμο από τα χιόνια. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τόσο ο Χρύσανθος, όσο και η Έμιλυ απόλαυσαν την αγγαρεία στα χιόνια. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE