Ο Τσουρούλλης πήρε σκούπα και η Γιολίτη φτυάρι και καθαρίζουν τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Τσουρούλλης πήρε σκούπα και η Γιολίτη φτυάρι και καθαρίζουν τα χιόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το λαμπερό ζεύγος βρίσκεται σε θέρετρο στο χιονισμένο Μέτσοβο και όπως φαίνεται χρειάστηκε να πιάσουν σκούπα και φτυάρι. 

Η Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μετά την Αθήνα βρέθηκαν με την Μαίρη Τορναρίτη και τον σύζυγό της στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα σε θέρετρο στο χιονισμένο Μέτσοβο.

Απόλαυσαν το πρωινό τους στους -9 βαθμούς κελσίου, τα spa τους, αλλά ήρθε η στιγμή που χρειάστηκε να πιάσουν σκούπα και φτυάρι για να καθαρίσουν το αυτοκίνητο και το δρόμο από τα χιόνια. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τόσο ο Χρύσανθος, όσο και η Έμιλυ απόλαυσαν την αγγαρεία στα χιόνια. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE