ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Λέβι έφυγε και λένε τα καλύτερα στην Κυπριακή ομάδα που πήγε – Ενδιαφέρον τι θα πράξει η «Κυρία» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με Λέβι έφυγε και λένε τα καλύτερα στην Κυπριακή ομάδα που πήγε – Ενδιαφέρον τι θα πράξει η «Κυρία» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Χ¨ Πασχάλη ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης.

Γεννημένος 01 Αυγούστου 1999 ο νεαρός εξτρέμ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας Παίδων, Νέων και Εθνικής Ελπίδων.

Αν και το περασμένο καλοκαίρι ήταν στην προετοιμασία της Ανόρθωσης, εντούτοις, με τότε προπονητή τον Ρόνι Λέβι θεωρήθηκε σωστό όπως ο παίκτης παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο Χ¨ Πασχάλη δόθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στον Άρη Λεμεσού.  Μετά από 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας, καθώς και ένα παιχνίδι κυπέλλου, που έδωσε η Λεμεσιανή ομάδα ο νεαρός Κύπριος επιθετικός έχει 11 συμμετοχές (η μία στο κύπελλο με την Αλκή Ορόκλινη), συνολικά 538 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ, αυτό στην εντός έδρας νίκη επί του ΘΟΪ Λακατάμιας με 2-0.

Πάντως, όσοι είναι κοντά στον Άρη φέτος λένε τα καλύτερα για την παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή και… απορούν πως και η Ανόρθωση έχει δώσει, έστω και υπό τη μορφή δανεισμού, έναν τέτοιον παίκτη.

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, εάν ο Χ¨ Πασχάλη, με τις εμφανίσεις του στον Άρη, παρακολουθείται από αξιωματούχους της Ανόρθωσης και εάν θα τον συμπεριλάβουν στην καλοκαιρινή αποστολή – προετοιμασία της ομάδας της Αμμοχώστου.  Κυρίως δε, εάν ο παίκτης επιστρέψει και τεθεί στις επάλξεις της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανόρθωσης στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top