ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κακοκαιρίας

ΠΑΦΟΣ: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κακοκαιρίας

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Επαρχίας Πάφου λόγω κακοκαιρίας.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Επαρχίας Πάφου εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών στην Επαρχία.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στον δρόμο Γαλαταριάς – Παλαιάς Πενταλιάς, προς τη Μονή Παναγίας του Σίντη.

Επίσης, στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία είναι ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Αμαργέτη, λόγω υπερχείλιση του ποταμού Ζυριπιλλή και ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερός. Περαιτέρω, το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού παραμένει κλειστό.

Πτώσεις βράχων σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στους δρόμους Χαλέτρια – Κελοκεδάρα – Αρμίνου – Φιλούσα και Αγίου Νικολάου – Καμινάρια.

Λόγω λάσπης στο οδόστρωμα οι δρόμοι Σαλαμιού – Πραιτώρι και Κιδάσι – Μαντρειά – Πλατρών, είναι ολισθηροί, ενώ στις εν λόγω περιοχές επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top