Η… ΕΙΡΩΝΙΑ με Μιλτιάδη Νεοφύτου, Ομόνοια και… γήπεδο Λεμεσού!

Η… ΕΙΡΩΝΙΑ με Μιλτιάδη Νεοφύτου, Ομόνοια και… γήπεδο Λεμεσού!

H εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου, πρώην πρόεδρου της Ομόνοιας, είναι αυτή που ανέλαβε το εργολαβικό κομμάτι της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Λεμεσό.

Είναι και λιγάκι ειρωνία ότι ως πρόεδρος των πρασίνων δεν κατάφερε να κτίσει νέο γήπεδο στην ομάδα όπου ήταν πρόεδρος, πάντα από εργολαβικής πλευράς ομιλούντες, όμως τώρα είναι πανέτοιμος να υλοιποιήσει ένα πολύ όμορφο έργο για το καλό του αθλητισμού στη Λεμεσό για τον Άρη, τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.