Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 41χρονος οδηγος κινείτο με εγκληματική ταχύτητα - Είχε πιει

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 41χρονος οδηγος κινείτο με εγκληματική ταχύτητα  - Είχε πιει

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/1), πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, να οδηγεί με ταχύτητα 176ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Ο 41χρονος υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοτέστ, με αρχική ένδειξη 61μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο είχε ένδειξη 68μg℅.

Ο 41χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE