Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 41χρονος οδηγος κινείτο με εγκληματική ταχύτητα - Είχε πιει

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 41χρονος οδηγος κινείτο με εγκληματική ταχύτητα  - Είχε πιει

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/1), πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, να οδηγεί με ταχύτητα 176ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Ο 41χρονος υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοτέστ, με αρχική ένδειξη 61μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο είχε ένδειξη 68μg℅.

Ο 41χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.