LIFESTYLE

Μεγάλη ευτυχία για το νικητή της Eurovision μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς

Μεγάλη ευτυχία για το νικητή της Eurovision μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς

Ο Salvador Sobral ήταν ο νικητής της Eurovision του 2017, κατακτώντας την πρωτιά για την Πορτογαλία. Ωστόσο η πορεία του τραγουδιστή είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα όπου χρειάστηκε να παλέψει για τη ζωή του, ο Salvador επανήλθε δριμύτερος. Αφού υπεβλήθη σε εγχείρηση μεταμόσχευσης καρδιάς, ο τραγουδιστής παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες την εκλεκτή της καρδιάς του!

Πρόκειται για την Γαλλίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο Jenna Thiam, η οποία έχει γεννηθεί στις Βρυξέλλες και σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η καριέρα της όμως ξεκίνησε στη Γαλλία και συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πορτογαλία.

Με τον Salvador γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια και ήταν μαζί και δεμένοι και στις δύσκολες στιγμές. Στις 19 Δεκεμβρίου, λοιπόν, ο έρωτας αυτός επισφραγίστηκε με τον πολιτικό τους γάμο που έγινε στο παλιό εργοστάσιο όπλων, Fábrica do Braço de Prata.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top