ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ανούσια ΥΠΕΡΟΧΗ, λιγοστές φάσεις και… ‘no goal’!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ανούσια ΥΠΕΡΟΧΗ, λιγοστές φάσεις και… ‘no goal’!

Σχόλιο Ημιχρόνου – Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τη μεγάλη φάση Δόξα και ΑΠΟΕΛ πήγαν στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0. Έλεγξε τον ρυθμό ο ΑΠΟΕΛ με τον Ζαχίντ να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες όμως δεν βρήκε τη μεγάλη φάση – Αμύνεται σταθερά η Δόξα τις λείπει η ουσία στις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει μπάλα και να ελέγξει τον ρυθμό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου ο ΑΠΟΕΛ όμως η Δόξα ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν και επικίνδυνη στην κόντρα.

Στο 6ο λεπτό μια λάθος εκτίμηση του Σωτηρίου έδωσε την ευκαιρία στον Νατέλ να απειλήσει μέσα από την περιοχή όμως το σουτ του δεν ήταν καλό.

Στο 15ο λεπτό η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά μετά από ωραία ενέργεια του Ζατλ μέσα στην περιοχή και από δεξιά, με τον Βάτερμαν να αποκρούει το σουτ του και στην επαναφορά ο Μπόλιεβιτς από το ύψος της περιοχής δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Ένα σουτ του Ζαχίντ στο 19′ απομακρύνθηκε από τον Γκρεμσλ με τον ΑΠΟΕΛ να μένει συνεχώς στο προσκήνιο χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά.

Στο 33′ ο Καζού μπήκε στην περιοχή όμως δεν έκανε καλό γύρισμα ενώ στο 38′ το σουτ του Ζαχίντ από δεξιά δεν βρήκε στόχο και την ίδια τύχη είχε ένα σουτ του Ζατλ ένα λεπτό αργότερα στην… άλλη μεριά του γηπέδου.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Ντε Βινσέντι απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top