ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Στην Εντατική πεζή μετά την προσπάθεια να διασταυρώσει

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Στην Εντατική πεζή μετά την προσπάθεια να διασταυρώσει

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου 81χρονη, η οποία παρασύρθηκε χθες από διερχόμενο όχημα σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 17:00 χθες Σάββατο (5/1), όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, στην οδό 1ης Απριλίου, στη Σωτήρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε την 81χρονη, η οποία προσπαθούσε πεζή, να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 81χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη.

Ο οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE