ΕΛΛΑΔΑ: Μετά τη «Σοφία» ο «Τηλέμαχος»- Θερμοκρασίες μέχρι και 14 βαθμούς κάτω από το 0

ΕΛΛΑΔΑ: Μετά τη «Σοφία» ο «Τηλέμαχος»- Θερμοκρασίες μέχρι και 14 βαθμούς κάτω από το 0

Μετά τη “Σοφία” φτάνει στην Ελλάδα ο “Τηλέμαχος”, με την χώρα να βρίσκεται σε κλοιό πραγματικής βαρυχειμωνιάς, με τον υδράργυρο σε ελάχιστες περιοχές να φτάνει σε διψήφιο αριθμό, ενώ αναμένονται θερμοκρασίες μέχρι και 14 βαθμοί Κελσίουυπό το μηδέν.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, “Τηλέμαχος”, θα έχει μικρότερη χρονική διάρκεια από τη “Σοφία”, ενώ σύμφωνα με ελλαδικά Μ.Μ.Ε. αναμένεται να φθάσει τη Δευτέρα (7/1) στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί του ψυχρότερες αέριες μάζες, με χιονοπτώσεις σε χαμηλό επίπεδο.

Πάντως, η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ελλάδας (ΕΜΥ) για την Κυριακή (6/1), αναφέρει ότι στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και τους 14 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν, ενώ η υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι γύρω στους -03 βαθμούς.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE