Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το απόγευμα της Κυριακής (6/1).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (6/1) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε γύρω στις 17:30 από μέλη της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν επίσης στην σκηνή.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο ευτυχώς, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE