Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχαν Άγιο

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, το απόγευμα της Κυριακής (6/1).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (6/1) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε γύρω στις 17:30 από μέλη της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν επίσης στην σκηνή.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο ευτυχώς, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Πολιτικές αντιδράσεις και ερωτήματα μετά τον διορισμό της Μαρίας Χριστοφίδου-Οι εύθραυστες ισορροπίες με τα συνεργαζόμενα κόμματα

Ο διορισμός της Μαρίας Μανώλη Χριστοφίδου στη θέση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έχει προκαλέσει ποικίλες πολιτικές αντιδράσεις και ανοίγει συζήτηση γύρω από τα όρια της θεσμικής ανεξαρτησίας, της κομματικής ιδιότητας και της πολιτικής δεοντολογίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE