ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές για διανομέα φαγητού – Τον άρπαξαν από τον λαιμό οι δράστες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εφιαλτικές στιγμές για διανομέα φαγητού – Τον άρπαξαν από τον λαιμό οι δράστες

Συνελήφθη την Κυριακή (6/1) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου, 2018 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία από 22χρονο διανομέα φαγητού, γύρω στις 10.50 το βράδυ στις 9/6/2018, μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία φαγητού, όπου άγνωστο πρόσωπο το οποίο φορούσε κουκούλα τον ανέκοψε, ενώ δεύτερο πρόσωπο τον άρπαξε από τον λαιμό τον έριξε στο έδαφος.

Οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και στη συνέχεια του έκλεψαν χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και τη μοτοσικλέτα του.

Η κλοπιμαία μοτοσικλέτα εντοπίστηκε στις 25 Ιουνίου 2018 σε ανοικτή περιοχή στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.