ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ομολόγησαν ο 14χρονος και ο 15χρονος- Υπέδειξαν που ήταν τα κλοπιμαία

ΚΥΠΡΟΣ: Ομολόγησαν ο 14χρονος και ο 15χρονος- Υπέδειξαν που ήταν τα κλοπιμαία

Ομολόγησαν στην παρουσία των γονέων τους, την κλοπή των δύο ποδηλάτων και αριθμού μοτοποδηλάτων και μιας μοτοσικλέτας ο 15χρονος και ο 14χρονος, που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής (6/1).

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για σωρεία υποθέσεων κλοπών, από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι την Κυριακής 6 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι στις 15:20 της Κυριακής, ότι είχαν κλαπεί από προθάλαμο πολυκατοικίας στην επαρχία Αμμοχώστου, δύο ποδήλατα, αξίας 500 ευρώ, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 17:20 κατά τη διάρκεια περιπολίας σε δρόμο της περιοχής, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο 14χρονο, οποίος οδηγούσε το ένα από τα δύο ποδήλατα που είχαν κλαπεί. Το δεύτερο ποδήλατο επίσης εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, σε παρακείμενο πάρκο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ακόμη ενός νεαρού, ηλικίας 15 χρόνων, ο οποίος εντοπίστηκε και κλήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Στην παρουσία των γονέων τους, οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν στα μέλη της Αστυνομίας την κλοπή των δύο ποδηλάτων, ενώ ομολόγησαν επίσης την κλοπή αριθμού μοτοποδηλάτων και μίας μοτοσικλέτας.

Μετά από σχετικές υποδείξεις των δύο ανηλίκων, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε διάφορα σημεία στην επαρχία Αμμοχώστου, πέντε μοτοποδήλατα και μία μοτοσικλέτα που είχαν κλαπεί.

Αφού εναντίον του 14χρονου και του 15χρονου εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων κλοπής, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, λόγω του νεαρού της ηλικίας των δύο νεαρών, η υπόθεση θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top