ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασε ο Νικόλας Παπαδόπουλος για τους ξεχειλισμένους δρόμους - «Ανικανότητα σχεδιασμού τους» - VIDEO

Ξέσπασε ο Νικόλας Παπαδόπουλος για τους ξεχειλισμένους δρόμους - «Ανικανότητα σχεδιασμού τους» - VIDEO

Συχνά τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κύπρου, μετά τις βροχές. Φωτογραφίες και βίντεο αναρτώνται, σχεδόν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από πολίτες που παρουσιάζουν του λόγου το αληθές. Σε μια τέτοια ανάρτηση προέβη και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, παρουσιάζει βίντεο από σημείο του δρόμου όπου «εκτοξεύει» νερό στην άσφαλτο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, πρόκειται για μια χαραμάδα στο πεζοδρόμιο, όπου νερό εξέρχεται από αυτή με αποτέλεσμα λίτρα νερού να διοχετεύονται στον παρακείμενο δρόμο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, εκτοξεύει παράλληλα και τα πυρά του στις κρατικές υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση, όπως επίσης και στη Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «έβρεξε μισή ώρα και ξεχείλισε η υδρορροή του πεζοδρομίου... Και μετά μας λένε ότι φταίνε τα «μπάζα» για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του σχεδιασμού τους.  Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα με μια βροχή παραλύουν οι δρόμοι;».

Δείτε το βίντεο:

Μ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top