Η ριζοσπαστική αλλά… ανέφικτη πρόταση του Φανιέρου για τη διαιτησία

Η ριζοσπαστική αλλά… ανέφικτη πρόταση του Φανιέρου για τη διαιτησία

Ανάμεσα στα πολλά που είπε σήμερα στον SuperSport FM ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ήταν και οι ατάκες του για τη διαιτησία, όπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της συνέχειας.

Έκανε μάλιστα και μία… ριζοσπαστική πρόταση, που όμως ρεαλιστικά ομιλούντες, είναι ανέφικτη.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Όταν φτάσουν τα ντέρμπι, θα έχουμε τράβαλλα. Και εννοώ στην πάνω ζώνη. Θα υπάρξουν προκαταλήψεις, θα υπάρξουν και πολλά προβλήματα περί διαιτησίας.

Υπάρχουν αρκετοί άπειροι διαιτητές και θεωρώ ότι θα έπρεπε να σταματούν οι διαιτητές σε μεγαλύτερη ηλικία. Θα έπρεπε να αφήνουν παραπάνω χρόνια σε κάποιους έμπειρους διαιτητές που μπορούν να προσφέρουν.

Πρέπει να βάλουν και κίνητρα στους νέους διαιτητές, οι οποίοι θα γίνουν καλύτεροι όταν πάρουν εμπειρίες, αλλά αυτό θα το δούμε σε 2-3 χρόνια.

Μπορούν όμως αν θέλουν, να φέρουν ξένους διαιτητές και να τους κάνουν Κύπριους, όπως κάνουν και με τους παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE