Εξάρθρωση συμμορίας που έκλεβε πορτοφόλια από επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας

Εξάρθρωση συμμορίας που έκλεβε πορτοφόλια από επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας

Συμμορία αλλοδαπών, που έκλεβε πορτοφόλια από επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον Σταθμό Λαρίσης δύο Αλγερινοί και ένας Σύρος, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό επιβατών στους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού, με διάφορα τεχνάσματα, έκλεβαν πορτοφόλια επιβατών.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα. Σημειώνεται, ότι οι δύο από τους δράστες έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE