ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατήγγειλαν τον θείο τους ότι τους κακοποιούσε όταν ήταν 7 και 12 ετών- VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατήγγειλαν τον θείο τους ότι τους κακοποιούσε όταν ήταν 7 και 12 ετών- VIDEO

Θείος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο ανιψάκια του, που κατάφεραν μετά την πάροδο σχεδόν 20 ετών να περάσουν το κατώφλι αστυνομικού σταθμού και να καταγγείλουν τα όσα εφιαλτικά έζησαν.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό ανέδειξε την Τρίτη 8/1 η συνάδελφος Ιωάννα Μάντζιηπα (cyprustimes) αναφέροντας ότι τα δύο ανήλικα τότε αγόρια έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του θείου του με τον 38χρονο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την 8μερη κράτησή του.

Οι δύο ενήλικες σήμερα άντρες που βιάζονταν επι σειρά ετών (ήταν στη ηλικία των 7 και 12 ετών αντίστοιχα εκμυστηρεύτηκαν σε συγγενικά τους πρόσωπα τον εφιάλτη που βιώσαν ενώ μετά τα τραυματικά αυτά περιστατικά χρειάστηκαν και τη βοήθεια από ειδικούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του τ/κ ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 15:30 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE