ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε ο αλλοδαπός που το βράδυ της Τρίτης (8/1) προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον αφοπλισμό του, ακολούθησε η σύλληψή του και τελικά μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/1).

Ο 41χρονος, προκάλεσε αναστάτωση, αφού απειλούσε να αυτοτραυματιστεί γιατί, όπως έλεγε, εγκατέλειψε την γυναίκα του αλλά το είχε μετανιώσει.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/1) κοντά στην πλατεία Πάλλας στην Λάρνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE