ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε ο αλλοδαπός που το βράδυ της Τρίτης (8/1) προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον αφοπλισμό του, ακολούθησε η σύλληψή του και τελικά μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/1).

Ο 41χρονος, προκάλεσε αναστάτωση, αφού απειλούσε να αυτοτραυματιστεί γιατί, όπως έλεγε, εγκατέλειψε την γυναίκα του αλλά το είχε μετανιώσει.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/1) κοντά στην πλατεία Πάλλας στην Λάρνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE