ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε ο αλλοδαπός που το βράδυ της Τρίτης (8/1) προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον αφοπλισμό του, ακολούθησε η σύλληψή του και τελικά μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/1).

Ο 41χρονος, προκάλεσε αναστάτωση, αφού απειλούσε να αυτοτραυματιστεί γιατί, όπως έλεγε, εγκατέλειψε την γυναίκα του αλλά το είχε μετανιώσει.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/1) κοντά στην πλατεία Πάλλας στην Λάρνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE