ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο ψυχιατρείο ο 41χρονος που προκάλεσε αναστάτωση με μαχαίρι

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε ο αλλοδαπός που το βράδυ της Τρίτης (8/1) προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον αφοπλισμό του, ακολούθησε η σύλληψή του και τελικά μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/1).

Ο 41χρονος, προκάλεσε αναστάτωση, αφού απειλούσε να αυτοτραυματιστεί γιατί, όπως έλεγε, εγκατέλειψε την γυναίκα του αλλά το είχε μετανιώσει.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/1) κοντά στην πλατεία Πάλλας στην Λάρνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE