ΚΥΠΡΟΣ: Πάλευαν με τα καιρικά φαινόμενα για να βοηθήσουν τον κόσμο

ΚΥΠΡΟΣ: Πάλευαν με τα καιρικά φαινόμενα για να βοηθήσουν τον κόσμο

Λόγω βλαβών που προέκυψαν στο δίκτυο της ΑΗΚ το βράδυ της Τρίτης (8/1) από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, συνεργεία χρειάστηκε να βγουν έξω για να τις επιδιορθώσουν, προκειμένου να μην μείνουν στο σκοτάδι οι περιοχές που επηρεάστηκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, τα συνεργεία της ΑΗΚ κατάφεραν να επιδιορθώσουν όλες τις βλάβες που προέκυψαν μέχρι τις 12 το βράδυ της Τρίτης (8/1) εκτός απ’ αυτή στο Πισσούρι, που επιδιορθώθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα.

Σημειώνεται ότι αν υπάρχουν κάποια μεμονωμένα περιστατικά, η ΑΗΚ καλεί τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί της για να σταλούν συνεργεία ώστε να επιδιορθωθούν.

Οι εργαζόμενοι της ΑΗΚ που βγήκαν στους δρόμους για να επιδιορθώσουν τις βλάβες που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν πάρα πολλές περιοχές του νησιού, είναι άξιοι συγχαρητηρίων αφού παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν, έκαναν και με το παραπάνω τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE