ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Απόρροια ανταλλαγής πληροφοριών η σύλληψη ‘Σήφη’ σε ξενοδοχείο της Αμμοχώστου – ΦΩΤΟ&VIDEO κατά την μεταφορά του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Απόρροια ανταλλαγής πληροφοριών η σύλληψη ‘Σήφη’ σε ξενοδοχείο της Αμμοχώστου – ΦΩΤΟ&VIDEO κατά την μεταφορά του

Απόρροια συνεργασίας της δικοινοτικής ομάδας για το έγκλημα ήταν η σύλληψη στα κατεχόμενα του Ιωσήφ Ιωσήφ, καταζητούμενου για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Νίκου Ροδοθέου. 

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline, ενώ καταγράφεται και στις τουρκοκυπριακές ιστοσελίδες που δίνουν ιδιαίτερη προβολή στο όλο θέμα, κάνοντας με... προθυμία λόγο για 'συνδεδεμένο με τη μαφία Ελληνοκύπριο'.

Ενώπιον του «δικαστηρίου» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα, τέθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/1) ο Ιωσήφ Ιωσήφ.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε από την ψευδοαστυνομία με δυο πιστόλια και περίπου 100 σφαίρες στην κατοχή του την Τετάρτη (9/1) και συνελήφθη. Το πρωί της Πέμπτης (10/01) μεταφέρθηκε στο ψευδοδικαστήριο, υπό ισχυρή παρουσία μελών των κατοχικών αρχών.

Σύμφωνα με τ/κ μέσα ενημέρωσης, το «δικαστήριο» αποφάσισε όπως ο 'Σήφης' παραμείνει υπό κράτηση για μια ημέρα.

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ, καταζητείτο από την Αστυνομία Κύπρου  σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου και για υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπήρξε ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της δικοινοτικής ομάδας σε σχέση με τις κινήσεις του Ιωσήφ στα κατεχόμενα.

Ο 40χρονος φέρεται να διέμενε σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο χρησιμοποιώντας, μάλιστα, άλλο όνομα.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top