Στ' αχνάρια του Άλφρεντ Χίτσκοκ ο σκηνoθέτης της «Γαλάτειας» - VIDEO

Στ' αχνάρια του Άλφρεντ Χίτσκοκ ο σκηνoθέτης της «Γαλάτειας» - VIDEO

Ο σκηνοθέτης της σειράς του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια» και τόσων άλλων επιτυχίων, Κώστας Κωστόπουλος κάνει τη διαφορά ενσαρκώνοντας έναν πολύπλοκο ρόλο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος κάνει guest στη «Γαλάτεια», ακολουθώντας έτσι τα χνάρια του… Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να λένε ότι πρόκειται για μια εκρηκτική προσωπικότητα, έναν άνθρωπο δυναμικό και φυσικά πολύ ταλαντούχο.

Ο σκηνοθέτης της σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια» έκανε ρόλο guest στο επεισόδιο της Τετάρτης, 9/1. Τον είδαμε να ενσαρκώνει τον πνευματικό της Φλωρετζούς, ο οποίος συναντάει στην εκκλησία τον Ανδρέα, δίνοντάς του συμβουλές.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Κωστόπουλος έχει σκηνοθετήσει αξιόλογες σειρές που άφησαν την δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. 'Βέρα στο δεξί', 'Καρμα', 'Έρωτας' είναι μόνο μερικές από αυτές.


Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του επεισοδίου της Γαλάτειας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE