«Υπάρχει ένα νησί το οποίο είναι ίδια... η Κύπρος!»- Που βρίσκεται το «δίδυμο» αδελφάκι της χώρας μας- VIDEO

«Υπάρχει ένα νησί το οποίο είναι ίδια... η Κύπρος!»- Που βρίσκεται το «δίδυμο» αδελφάκι της χώρας μας- VIDEO

«To νησί μοιάζει απίστευτα στην Κύπρο» αναφέρεται στο δημόσιευμα του iefimerida.gr παρουσιάζοντας την ιστορία του μικρού νησιού το οποίο στον τίτλο του βίντεο αποκαλείται ως το «δίδυμο αδελφάκι» της χώρας μας.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα δεν είναι κάποιο κοσμοπολίτικο μέρος, ούτε μέρος με πολύ τουρισμό. Οι μόνοι μόνιμοι κάτοικοί του είναι οι ...γλάροι.

Πρόκειται για το Γλαρονήσι στην περιοχή Σκροπονέρια Βοιωτίας, που στην αρχαιότητα ήταν γνωστό με το όνομα "φωκών όρμος".

Βρίσκεται 88 χιλιόμετρα μακριά απο την Αθήνα και σύμφωνα με το δημοσίευμα το μικρό νησί έχει διατηρήσει την φυσική του ομορφιά και το τοπίο είναι μαγευτικό. Ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ, για μπάνιο σε παρθένα ήρεμη παραλία αλλά και για ψάρεμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.