ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάζει πλώρη για Ευρωεκλογές ο Κάρογιαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βάζει πλώρη για Ευρωεκλογές ο Κάρογιαν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με γραπτή ανακοίνωση η ΔΗΠΑ, παρουσιάζει τις βλέψεις της.

«Επειδή κυκλοφορώ και συναντώ πολύ κόσμο, όλοι με ρωτούν αν θα συμμετέχει η Δημοκρατική Παράταξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ένα ισχυρότατο ρεύμα σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη», ανέφερε κατά την κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΠΑ ο Πρόεδρος της Μάριος Καρογιάν.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρογιάν, εντός 15 ημερών αναμένεται να  ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση της Δημοκρατικής Παράταξης, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.

Η κοπή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τέταρτης 09/01 στην αίθουσα του σωματείου, στην πλατεία του Δημαρχείου της Μέσα Γειτονιάς στην Λεμεσό.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος  Καρογιάν, δήλωσε πως νοιώθει ευτυχής που βρίσκεται στην Μέσα Γειτονιά, όπου λειτουργεί  το πρώτο σωματείο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που βιώνει μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας μετά την οικονομική κρίση και υπογράμμισε την ανάγκη, πέρα από τους αριθμούς που ευημερούν, να ευημερήσουν και οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και οι ευπαθείς ομάδες, ώστε, οι θυσίες του λαού, των πολιτών, να τύχουν ανταλλάγματος και να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στην κοινωνία μας.

«Θέλουμε να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στις ρίζες τους και όχι να ξενιτεύονται», κατέληξε.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top