ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 350 χιλ. κατέχουν τις λεγόμενες υπηκοότητες του ψευδοκράτους

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 350 χιλ. κατέχουν τις λεγόμενες υπηκοότητες του ψευδοκράτους

Οι «υπήκοοι» του ψευδοκράτους φθάνουν τις 350.000 δήλωσε η «υπουργός εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Ντάϊαλογκ ΤV η κ. Μπαϊμπάρς σημείωσε ότι η τελευταία απογραφή πληθυσμού έγινε το 2011. Προσθαφαιρώντας γεννήσεις και θανάτους και με βάση τα στοιχεία του «υπουργείου» της, ανέφερε, ο πληθυσμός σήμερα όσων κατέχουν την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους φτάνει τις 350.000.

Τα δημοσιεύματα στα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι ο ακριβής αριθμός όσων ζουν αυτή τη στιγμή στα κατεχόμενα, περιλαμβανομένων δηλαδή των μη «υπηκόων» του ψευδοκράτους, δεν είναι γνωστός.

Σημειώνεται δε ότι ενώ η παρούσα «κυβέρνηση» είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή απογραφής πληθυσμού και είχε διαχωρίσει σχετικό κονδύλι γι’ αυτό το λόγο, λόγω της συναλλαγματικής κρίσης το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε αλλού.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE