ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 350 χιλ. κατέχουν τις λεγόμενες υπηκοότητες του ψευδοκράτους

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 350 χιλ. κατέχουν τις λεγόμενες υπηκοότητες του ψευδοκράτους

Οι «υπήκοοι» του ψευδοκράτους φθάνουν τις 350.000 δήλωσε η «υπουργός εσωτερικών», Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Ντάϊαλογκ ΤV η κ. Μπαϊμπάρς σημείωσε ότι η τελευταία απογραφή πληθυσμού έγινε το 2011. Προσθαφαιρώντας γεννήσεις και θανάτους και με βάση τα στοιχεία του «υπουργείου» της, ανέφερε, ο πληθυσμός σήμερα όσων κατέχουν την «υπηκοότητα» του ψευδοκράτους φτάνει τις 350.000.

Τα δημοσιεύματα στα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι ο ακριβής αριθμός όσων ζουν αυτή τη στιγμή στα κατεχόμενα, περιλαμβανομένων δηλαδή των μη «υπηκόων» του ψευδοκράτους, δεν είναι γνωστός.

Σημειώνεται δε ότι ενώ η παρούσα «κυβέρνηση» είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή απογραφής πληθυσμού και είχε διαχωρίσει σχετικό κονδύλι γι’ αυτό το λόγο, λόγω της συναλλαγματικής κρίσης το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε αλλού.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE