Επαφές με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου είχε ο Οζερσάι - «Κάνουμε την φωνη μας να ακουστεί»

Επαφές με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου είχε ο Οζερσάι - «Κάνουμε την φωνη μας να ακουστεί»

Επαφές Οζερσάι με μέλη του Κογκρέσου, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Λευκό Οίκο.

Επαφές με αρμοδίους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου έχει στην Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται ο Κουντρέτ Οζερσάι ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από τις συναντήσεις του με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «υπουργός εξωτερικών» συζήτηση με τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς, μέλη του Κογκρέσου, τις ευαισθησίες και το όραμα των Τ/κ. Κάνουμε την φωνή μας να ακουστεί, έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Οι επαφές του στην Ουάσιγκτον θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (11/1) αλλά δεν αναφέρεται με ποιους θα έχει συναντήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE