ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να έρθει στην Κύπρο! Από ποιες χώρες απέρριψε προτάσεις

Αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να έρθει στην Κύπρο! Από ποιες χώρες απέρριψε προτάσεις

Συνέντευξη του νέου αποκτήματος της ΑΕΛ, Μπόρις Γκοντάλ, φιλοξενεί η ιστοσελίδα sport.aktuality.sk

Μεταξύ άλλων, ο Σλοβάκος αμυντικός μίλησε για τη νέα του ομάδα και τι ήταν αυτό που τον έκανε να αφήσει την πατρίδα του και τη Σπάρτακ Τρνάβα για να έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Αυτά που ειπώθηκαν και αφορούν την ΑΕΛ έχουν ως εξής: 

Πως έγινε η μεταγραφή στην ΑΕΛ; «Τη Δευτέρα και την Τρίτη ήμουν κανονικά στην ομάδα, αλλά είχα έρθει σε επαφές με τη διοίκηση. Ο σύλλογος έριξε τις απαιτήσεις του και ήρθε η επίσημη προσφορά της ΑΕΛ. Είχα δυο προτάσεις από Τσεχία και Τουρκία».

Όλα έγιναν γρήγορα. Είχες χρόνο να σκεφτείς; «Πρώτα βρήκα σπίτι με τη σύζυγο. Είδαμε τα θετικά και αρνητικά. Στο τέλος αποφάσισα πως για την οικογένεια μου η ΑΕΛ είναι η καλύτερη επιλογή. Το πήρα ως πρόκληση».

Η γνώμη σας για την ΑΕΛ; «Η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα. Αυτό με εντυπωσίασε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας για την επιλογή μου ήταν ο προπονητής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Έκανα μια εξαιρετική επιλογή».

Τι σου αρέσει ήδη στη νέα σου ομάδα; «Η ΑΕΛ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την Σπαρτάκ. Πριν από αυτή τη χρονιά δεν ήταν στα ψηλά. Ήταν το ΑΠΟΕΛ το οποίο έχει κερδίσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΛ κάνει την έκπληξη, κερδίζει και ανεβαίνει ψηλά. Γι’ αυτό την συγκρίνω με την Σπαρτάκ. Θα ήταν ωραίο να κάνω το ίδιο και στην ΑΕΛ, να πάρω τίτλο, όπως και στη Σπάρτακ».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα της συνέντευξης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top